Lillehammer-Oslo

Lillehammer-Oslo
Løypeprofil

onsdag 12. mai 2010

De gode hjelperne!

"Webmaster" har i det siste opplevd stor pågang fra fans og andre som spør: Hvem er det som er verdige nok til å stille i støtteapparatet?

Også her har vi opplevd stor pågang fra personer som har ønsket å bidra. Dessverre har vi måttet avvise mange, enten på grunn av at de ikke besitter spisskompetanse innenfor de områdene vi søker, eller fordi de bare er irriterende.

Uansett her er de utvalgte:














  • Per-Inge: Aka "kjentmannen". Per-Inge besitter stor kunnskap om Trondheim. Som oppvokst i Trøndelag behersker han alle sosiale koder som gjelder der oppe i barteland. Hans plass på laget var således selvskreven.




Elin J: Elin er en av omsorgspersonene i gruppen. En av hennes oppgaver blir å holde humøret oppe, noe som ikke kommer til å bli noe stort problem. Den største utfordringen for Elin blir å huske at banketten ikke starter før rittet er ferdig. Om hun husker dette vil alt gå bra.





















Elin P: Det svenske alibiet. Det er en kjennsgjerning at skal man lykkes med noe i dag, må man ha med utlendinger. Vår utlending er Elin, noe som lover godt. Elin har selv (litt) sykkelerfaring, men har valgt å konsentrere seg fullt ut om støtteteam rollen i dette rittet. Ryktene sier imidlertid at hun kommer til å stille i 2011.

Kjell: Tenkeren i teamet. Der andre kanskje vil ta dumdristige og gale avgjørelser kommer Kjell til å komme med nøye gjennomtenkte begrunnelser for hvorfor vi skal gjøre sånn eller sånn. Som tidligere fotballstjerne vet Kjell hvordan suksess kan gå en til hodet, så han bidrar til å holde oss godt plantet på jorden.










Øyvind: Den fysiske treneren, det ryktes om at Øyvind har lagt opp treningsprogram for en(?) av syklistene i gruppa. I tillegg til det, kommer han til å danse Swing for oss på alle stoppene vi gjør under rittet.

Steffan: Sportsdirektøren. Teamets svar på Johan Bruyneel. Det er her de store strategiske valgene vil bli tatt. (Eventuelt sammen med Kjell?) Som president i Vommit, (Vår organisasjon mot menn i tights) forventes det at han kommer til å ta mange bilder som i ettertid vil bli brukt for å markedsføre denne organisasjonen.

Der har vi teamet. Webmaster vil understreke at alle disse er under kontrakt, så dere konkurrerende team som trenger støtteapparat kan bare glemme det! Hahaha

For de som lurer vil syklistene bli presentert når det nærmer seg rittet.

6 kommentarer:

  1. Trudde jeg var det etniske bidraget til T-O?

    ikke ei svenske?

    SvarSlett
  2. Jo- vad vore Norsk arbetsliv uten en svenske i bildet? Jag har ju redan lånt bort min sykkel och rittet har inte ens startat..
    Måste sæga att jag ælskar Elin J sin "presentation" den stæmmer vældigt bra. "Team Elin å Elin" kommer gøra sitt bæsta både på "jobb" och på banketen. Dvs Elin P ær veldigt god till å køra bil (enligt henne sjælv)och Elin J som "knuser" de fleste på fest.
    Passande bilde på sportsdirektøren føresten!

    SvarSlett
  3. Jeg vil bare understreke hvor viktig det er med gode forbilder, ikke minst i forhold til banketten! Den er jo et et mål i seg selv, og noe for våre syklister å strekke seg (sykle) mot. Team Elin & Elin kommer selvsagt til å gjøre sitt ytterste for at siste strekningen (inkl. bankett) skal bli en riktig sjarmøretappe ;)

    SvarSlett
  4. Ha ha ha, det tror jeg dere klarer med glans, damer!

    SvarSlett
  5. Steffan Rugseth26. mai 2010 kl. 11:37

    Nå er det vel helst sånn at det er Johan Bruyneel som er Team RadioShack sitt svar på meg og ikke omvendt. Jeg kan forøvrig opplyse om at Bruyneel kun har den rollen i RadioShack fordi jeg takket nei.
    Dette bare for å legge de rette fakta på bordet.
    Når det er sagt så er støtteapperatet rundt Team Sio 100% lojale og vi vil gjøre alt som trengs for at dere får en så behaglig tur som overhode mulig. Dere kan bare sitte og kose dere på sykkelen mens vi skal jobbe og slite i bakgrunn.

    Støtteapparatet kan med glede opplyse om at vi har fått tak ny versjon av Gruber Assist som visstnok er umulig å oppdage. (
    http://www.gruberassist.com/english/product/product-description/)
    Hvis dere får monteringsproblemer så kan dere kontakte Øyvind eller Per-Inge som har fått full opplæring av hvordan man innstallerer disse på sykklene.
    Hørte jeg 12 timer???

    SvarSlett