Lillehammer-Oslo

Lillehammer-Oslo
Løypeprofil

lørdag 5. juni 2010

SiO rytter til Team Sky?

I følge kilder innad i laget har en av syklistene signert for Team Sky. Siden både Team Sky og Team SiO er midt i sesongen er det imidlertid ingen som vil bekrefte om det er noe i disse ryktene. Da SiOs Sportsdirektør ble konfrontert med påstanden svarte han avvisende at "Alle våre syklister er under kontrakt".

Vi sitter imidlertid på bildebevis som kan tyde på at Sportsdirektøren ikke er helt velinformert. Kilder internt i SiO har tidligere uttalt at det er stor frustrasjon internt i laget på grunn av manglende planlegging om hva som vil skje etter at Trondheim-Oslo er avsluttet. Enkelte syklister skal ha uttrykt bekymring for sin plass på laget videre. Om det er hold i disse ryktene er det fullt forståelig at rytterne har begynt å se etter alternative lag.

Vi har foreløpig ikke lyktes i å få hverken syklistens agent eller Team Sky i tale, men det er uansett et grovt brudd på reglene å posere i et annets lags farger så lenge man er under kontrakt.

Vi kommer tilbake med mer så fort vi får syklist eller representantene for lagene i tale.

4 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Kan det her være snakk om en byttehandel? I tider med uklarhet og rykteflom er det ikke til å unngå at spørsmålet "Får Sio-Sykkel selveste Boasson-Hagen i stallen fra høsten av?" dukker opp.
    Enig med artikkelens redaktør, her må vi ha enten sportsdirektør eller rytterne selv i tale for å unngå ytterligere spekulasjoner.

    SvarSlett
  3. Det er noe mystisk når rytteren selv planter slike spekulasjoner! Jeg stoler ikke på noen i teamet.

    SvarSlett
  4. Da kan jeg med avkrefte disse ryktene en gang for alle. Etter å ha vært i kontakt med Dave Brailsford i Team Sky som forøvrig lo hjertelig av disse ryktene og sa at de allerede hadde en saftblander, så bør denne spekulasjonen herved være avkreftet.

    Bildet er tatt med en replica skjorte som kan kjøpes på hvert gatehjørne, og som i disse dager kan ses ofte på middelaldrende menn, heseblesende på vei til og fra jobb med rødsprengte bollekinn og disserumpe i en altfor trang sykkelshorts.
    Dette var et pr stunt for å prøve å fremheve sin rolle i laget.
    Slike stunts vil i tiden fremover ikke bli tolerert og utøveren det her gjelder får nå en advarsel og kan vente seg en reprimande.

    Hva som skjer etter Trondheim-Oslo får vi ta etter at rittet er ferdig. Om noen ikke får fornyet kontrakten er for tidlig å spekulere i. Alt kommer ann på innsatsen fremover.
    Forøvrig vil jeg nevne at avstemmingen om at rytterne skulle barbere leggene hermed er ugyldig. Så lenge noen valgte å sabotere denne avstemmingen har jeg bestemmt at dette er noe som skal gjennomføres. Jentene på laget får bestemme hvem som skal gjennomføre dette.

    MVh
    Sportssjefen

    SvarSlett